English Bulgarian Italian German French +359 887 92 57 37
oralna-hirurgiya-2

Рекламна агенция Crops

Рекламна агенция Crops

През 2014 година рекламна агенция Crops се зае с изграждането и SEO оптимизацията на уеб сайта на Дентален център Кавидент. Нашата цел беше да създадем модерен и динамичен сайт, който преди всичко да бъде функционален, за да може да привлече повече потребители, които да предпочетат и изберат услугите на Кавидент. След обстоен анализ и взаимно съгласие се договорихме уеб сайта да се оптимизира, като за главна ключова дума се спряхме на „зъболекар“, а не на „дентален център“. Това направихме по ред причини, най-очевидната от които е, че обикновеният потребител ще потърси в Google думата „зъболекар“, ако се нуждае от стоматологична помощ (както най-вероятно и Вие бихте направили в случая), а не „дентален център“.

Рекламна агенция Crops

Рекламна агенция Crops

В момента уеб сайтът на Кавидент излиза на първа страница в интернет търсачките, с което доказахме, че си разбираме от работата, а фактът, че дентален център Кавидент продължава да се възползва от нашите услуги ни дава уверението, че рекламна агенция Crops се развива в правилната посока. И така е вече последните 10 години, през които предлагаме услугите си в сферата на маркетинга и рекламата на българския пазар.

Всеки бизнес се нуждае от някаква форма на рекламиране, за да има просперитет и рекламна агенция Crops предлага абсолютно всички такива, а именно: графичен и уеб дизайн, всички видове печат, брандиране на автомобили и витрини, реклами на билбордове и мегабордове, интернет маркетинг и реклама, SEO оптимизация и услуги, рекламни материали и сувенири, както всички останали дейности от областта на рекламата.

Ние от рекламна агенция Crops сме горди, че работим съвместно с Дентален център Кавидент и се надяваме съвместната ни работа да продължи да се развива и занапред. На всички останали поръчваме: „Не спирайте. Рекламирайте!“

За всякакъв печат на малоформатни рекламни материали, можете да посетите специализирания ни сайт >>> Super Print, а за външна реклама и широкоформатен печат >>> Big Print

От екипа на Рекламна агенция Crops

Уеб сайт: www.crops.bg                                             Email: office@crops.bg

Телефони за контакт:                                                Адрес: България, София,

+359 2 444 777 4                                                         кв. Манастирски ливади – изток,

+359 889 82 7775                                                       ул. Боянски водопад № 105, бл. 27